Poliția a reținut o persoană bănuită de comiterea unui omor

Poliția a reținut o persoană bănuită de comiterea unui omor la Anenii Noi.

La 16 martie curent, în jurul orei 22:40, la poliție a parvenit un apel telefonic cu privire la comiterea unei crime în localitatea Bulboaca, raionul Anenii Noi. Oamenii legii au fost alertați de către o vecină a victimei, care a observat dispariția femeii. Aceasta a comunicat polițiștilor despre faptul că ar cunoaște persoana care a comis fapta, semnalmentele acesteia și că bănuitul intenționează să fugă din sat.

De comiterea crimei este suspectat un tânăr de 20 de ani, originar din Bulboaca, care s-a dovedit a fi nepotul femeii ucise. Acesta, anterior, ar fi sustras din casa bunicii sale, de 78 de ani, o sumă mare de bani și se afla în vizorul poliției.

Individul a fost anunțat în căutare, polițiștii de patrulare verificând toate unitățile de transport care părăseau localitatea. În aproximativ 15 minute de la primirea apelului, pe traseu, în localitatea Chetrosu al aceluiași raion a fost stopată pentru verificări o mașină de taxi.

Inspectorilor a trezit suspiciuni unul din pasagerii automobilului, care se afla în stare de ebrietate și agitat, refuzând să-și spună numele și să dea careva detalii unde se îndreaptă și de unde vine. La fel, individul avea zgârâieturi pe mâini, iar hainele lui erau pline de pete roșii-brune, de culoarea asemănătoare cu cea a sângelui. Asupra suspectului au fost depistați banii sustrași de la victimă.

Bărbatul este reținut pentru 72 de ore la Inspectoratul de poliție Anenii Noi. Cazul este investigat sub aspect penal în baza art. 145 aln. 2 „Omorul intenționat”, suspectul riscă privare de libertate de la 15 la 20 de ani sau detențiune pe viață.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *