Principală  —  Ştiri  —  Justiție   —   Dublu omor în capitală: Bănuitul…

Dublu omor în capitală: Bănuitul este bărbatul care a sesizat Poliția

Sursă foto: politia.md

Trupurile neînsuflețite a doi bărbați în vârstă de 34 și 52 de ani au fost depistate în curtea unui bloc rezidențial de pe bulevardul Dacia din capitală. Potrivit unui comunicat emis de Inspectoratul General al Poliției (IGP), oamenii legii au fost sesizați chiar de bănuit, un bărbat în vârstă de 31 de ani.

Potrivit notei informative, la examinarea cadavrelor, medicul legist a notat că pe suprafața corpurilor au fost depistate mai multe plăgi de cuțit care ar fi cauzat decesul. 

În urma acțiunilor procesual penale întreprinse de polițiști și procuror, suspectul a fost identificat și reținut pentru 72 de ore. 

În cadrul audierilor, bănuitul a declarat că, după ce a consumat băuturi alcoolice cu victimele,  între ei s-a iscat un conflict, după care a mers acasă a luat un cuțit și întorcându-se a aplicat bărbaților mai multe lovituri”, au menționat reprezentanții organelor de drept. 

Anterior, persoana reținută a fost judecată pentru violență în familie. 

Pe caz a fost pornită o cauză penală pentru omor. Conform legislației în vigoare, persona culpabilă de asemenea infracțiune riscă detenție pe viață.

În continuare, polițiștii și procurorii întreprind acțiuni de investigație și urmărire penală pentru a stabili toate circumstanțele.