Avocatul lui Filat despre motivarea sentinței în dosarul Filat

Igor Popa, unul din avocații lui Vlad Filat a declarat în cadrul emisiunii În Profunzime de la Pro TV Chișinău că nu va face publică sentința motivată în dosarul clientului său pentru că s-ar putea crea o impresie greșită vis-a-vis de vinovăția acestuia, ținând cont de faptul că ar fi redat doar un punct de vedere.

„Încă nu am reușit să analizam toată sentința motivată, dar am văzut unele lacune. De exemplu, nu am văzut care este învinuirea adusă lui Vlad Filat. Mă refer la obiecțiile obiective și subiective, de exemplu când a fost săvârșită infracțiunea”, a zis Popa.

Totuși, acesta a menționat că sentința nu va fi făcută publică acum.

 

„Conform regulilor, trebuie să vă adresați emitentului acestui document. La această etapă, nu putem să facem această sentință publică, în primul rând veți vedea doar un punct de vedere. Fără a avea acces la dosar, ar putea fi făcută o părere greșită despre vinovăția lui Vlad Filat. Noi pregătim o strategie de comunicare atât pe plan național cât și internațional. Vom crea o pagina web unde vor fi publicate mai multe documente, nu doar sentința”, a promis acesta, fără a menționa când se va întâmpla acest lucru.

Ieri, 1 iulie, judecătoria Buiucani a înmânat părțile sentința motivată în dosarul Filat. Aceasta însă nu a fost făcută publică. 

 


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

  1. alex kooper

    Evident ca sentinta nu va fi facuta publica. Ei acum stau si nasc trukurile cum sa mai traga motanul de coada si cit de tare sa il ascund pe Filat din hot in victima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *