Principală  —  Ştiri  —  Justiție   —   Amenzile primite de trei tineri…

Amenzile primite de trei tineri din Cahul care au fost suprinși cum scuipă în liftul unui bloc din Capitală. Explicațiile pe care le-au dat polițiștilor

Trei indivizi de 23, 24 și respectiv 25 de ani din raionul Cahul au fost amendați cu câte 1 500 de lei fiecare pentru că au scuipat pe pereții unui lift dintr-un bloc de locuit din sectorul Ciocana al Capitalei.

Potrivit autorităților, totul s-a întâmplat duminică, după miezul nopții.

Responsabilii din cadrul Poliției au emis luni o notă prin care au anunțat că Poliția s-a autosesizat în legătură cu apariția în spațiul public a imaginilor video în care apar cei trei tineri, care, în timp ce se aflau într-un ascensor, au scuipat pe pereții acestuia.

Agenții de poliție spun că cei trei indivizi au fost identificați, audiați și respectiv sancționați pentru comportamentul lor. În cadrul audierilor ei le-au povestit polițiștilor cum s-a întâmplat totul.

„În urma măsurilor dispuse de polițiștii de la Ciocana, tinerii au fost identificați, audiați și sancționați. În cadrul audierilor, aceștia și-au recunoscut vina, comunicând că au fost în ospeție, ulterior în timp ce se aflau în ascensor, fiind în stare de ebrietate au dat dovadă de comportamentul respectiv. Pentru faptele admise tinerii au fost sancționați conform art. 354 din Codul Contravențional al Republicii Moldova, fiindu-le aplicată amenda de 1500 de lei pentru fiecare”, se menționează în nota Poliției.