Principală  —  IMPORTANTE   —   Proteste anti-război și arestări în…

Proteste anti-război și arestări în Federația Rusă: Poliția interzice jurnaliștilor să se apropie de autobuzele cu persoanele reținute

În Rusia au loc proteste anti-război, în legătură cu invazia din Ucraina. Presa rusă scrie că sunt înregistrate deja rețineri de către poliție, iar jurnaliștii au fost preîntâmpinați să nu se apropie de autobuzele cu persoane arestate.

Potrivit ovd.info, la Moscova au fost arestate, până acum, 10 persoane.

Iar Novaya Gazeta menționează că unii polițiști care lucrează la Moscova au lipită litera Z pe cască. De asemenea, poliția îi avertizează pe jurnaliști să nu se apropie de autobuzele cu arestați la mai puțin de 20 de metri.

A optsprezecea zi de război în Ucraina a început cu informația că în Lvov, oraș aflat la granița Ucrainei cu Polonia, au fost auzite împușcături, pentru prima dată de la începutul luptelor. În noaptea dinspre 12 spre 13 martie, rușii au continuat să bombardeze mai multe orașe ucrainene.

Între timp, cea mai mare parte a forțelor terestre rusești se află în prezent la aproximativ 25 de kilometri de centrul capitalei ucrainene, a anunțat sâmbătă Ministerul britanic al Apărării, aceasta fiind cea mai recentă evaluare a serviciilor de informații.

LIVE TEXT/ A 18-a zi de război în Ucraina. Secretarul general al NATO, despre războiul din Ucraina: Următoarele zile vor aduce cel mai probabil o suferinţă şi mai mare