Principală  —  Ştiri  —  Comunicate de presă   —   Marfă de contrabandă în valoare…

Marfă de contrabandă în valoare de 200 de mii de lei, depistată la PTF Leușeni

În Punctul de Trecere a Frontierei Leușeni, pe sensul de intrare în țară, în urma controlului suplimentar a unui microbuz, ofițerii de investigații au depistat mai multe articole de îmbrăcăminte/încălțăminte de diferite branduri internaționale, în valoare de aproximativ 200 000 MDL, anunță Poliția de Frontieră.

„În urma valorificării unei informații operative, de către ofițerii de investigații din cadrul Direcției Regionale Sud și Vest a Poliției de Frontieră a fost supus controlului suplimentar, un microbuz.

Cazul a fost înregistrat în PTF Leușeni pe sensul de intrare în țară, ofițerii de investigații oprind microbuzul care trecuseră controlul de frontieră și vamal au depistat mai multe articole de îmbrăcăminte/încălțăminte de diferite branduri internaționale, în valoare de aproximativ 200 000 MDL”, se arată în comunicatul Poliției de Frontieră.

Pe caz este cercetată o pasageră, originară din orașul Chișinău, în vârstă de 46 de ani.

„Lotul de marfă a fost escortat la sediul Direcției regionale Sud, în vederea continuării cercetărilor și luării măsurilor legale ce se impun”, mai transmite Poliția de Frontieră.