Principală  —  Advertoriale   —   VIDEO/ Moldcell lansează Abonament Next…

VIDEO Moldcell lansează Abonament Next Family pentru toată familia, generos și la super preț

Moldcell încheie luna august în forță cu o surpriză pentru toți abonații! Compania a lansat Abonament Next Family, perfect pentru toată familia. Abonamentul permite până la 4 persoane conectate, reduceri și servicii generoase incluse, totul la preț super avantajos. 

Preț special și cashback generos

Abonament Next Family vine cu o serie de avantaje, potrivite pentru toți:

  • Reducere semnificativă la plata de abonament, timp de 1 an. Astfel, pentru 3 numere incluse, prețul unic va constitui doar 290 lei.
  • Cashback lunar de 100 lei.

Mai mult decât flexibil

Orice s-ar întâmpla, în familie se oferă ajutor și susținere atunci când e nevoie. Next Family permite abonatului cu numărul principal să gestioneze contul comun, să modifice și ofere lunar trafic suplimentar altor membri ai grupului.

Cu maximă flexibilitate și confort în gestionare, Abonament Next Family devine soluția ideală pentru toată familia.

Internet din plin, apeluri nelimitate și Roaming inclus

Fie că este vorba de conferințe online, căutare de informații pentru școală sau navigare pe rețele sociale, noul abonament vine cu trafic internet suficient pentru toți: 70 GB pentru numărul de bază și câte 30 GB pentru membrii grupului.

Plus, abonamentul conține apeluri până la nelimitat. Și dacă tot suntem încă în toiul vacanței, sunt incluse servicii în Roaming și apeluri internaționale.

Iar ca serile în familie să fie cât mai interactive, noul abonament oferă acces gratuit și nelimitat la aplicația cinema Moldcell TV+, TikTok și Telegram.

Conectare rapidă, online sau în magazine

Cu atâtea super avantaje, oricine se poate conecta la Abonament Next Family – ușor, rapid și cu minim efort. Fie că abonatul alege să se conecteze 100% online sau în orice magazin Moldcell, conectarea nu ia mai mult de 5 minute.

Abonament Next Family e disponibil la conectare nouă, portare, transfer de la Cartelă sau alt abonament. Pentru detalii suplimentare și conectare, accesați site-ul Moldcell

* Acesta este un articol publicitar (P). Textul a fost formulat de compania care a plasat anunțul.