Podul de Flori va fi relansat sâmbătă, la Prut

Podul de Flo­ri la Prut va fi relan­sat, la Unghe­ni, sâm­bă­tă, 11 iulie 2015, ora 10:00. Mii de oame­ni de pe ambe­le malu­ri ale Pru­tu­lui vor refa­ce la Unghe­ni cele­bre­le ,,Podu­ri de Flo­ri” de la Prut, din anii ’90. Par­ti­ci­pan­ții la eve­ni­ment din Repu­bli­ca Mol­do­va vor tre­ce pe jos podul fero­vi­ar Eiffel, aflat la 20 km de Iași, spre Româ­nia. Prin­tre aceștia se vor afla și cei o mie de tine­ri por­ni­ți pe jos din Marea Adu­na­re Națio­na­lă de la Chi­și­nău, spre Bucu­rești, în Mar­șul lui Ște­fan cel Mare.
Depla­sa­rea se va face orga­ni­zat, din Chi­și­nău, cu auto­ca­rul, sâm­bă­tă, 11 iulie, ora 07:00, din scu­a­rul Aca­de­mi­ei de Ști­in­țe, iar întoar­ce­rea va fi ime­di­at după înche­ie­rea eve­ni­men­tu­lui. Cos­tu­ri­le depla­să­rii vor fi aco­pe­ri­te inte­gral de Acțiu­nea 2012.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

  1. Rusu Mihai

    Podul de flori,dupa mine a fost o mare mani­pu­la­re KGB-ista care ne-a des­car­cat ten­siu­nea sen­ti­men­ta­la de uni­re cu Romania,patronata de mul­ti poli­ti­cie­ni sau patri­o­ti mani­pu­la­ti si ei,ducand la un pod de flori-frumoasa idee,care ne-a facut sa nu ne unim atun­ci cu tara mama-Romania,cand era momentul,apoi s-a facut raz­bo­i­ul pt.Transnistria,tot de fri­ca uni­rii si iata ca nu sun­tem uni­ti nici acum ,dupa ata­tia ani de mol­do­ve­nism inde­pen­dent diri­jat de Rusia…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *