Principală  —  IMPORTANTE   —   VIDEO/ „Judecătoria Ungheni a devenit…

VIDEO „Judecătoria Ungheni a devenit mai prietenoasă pentru justițiabili”

Judecătoria Ungheni a implementat standardele unei instanțe moderne, pentru a deveni mai accesibilă și mai transparentă pentru beneficiarii săi. Instanța plasează constant informații despre activitatea sa, iar în incinta instanței au fost instalate infochioscuri care permit justițiabililor să vadă la ce etapă se află dosarul lor. Judecătoria Ungheni a creat un Consiliu consultativ care are misiunea de a îmbunătăți platforma de comunicare cu actorii implicați în actul de înfăptuire a justiției, de a îmbunătăți serviciile pentru justițiabili și de a identifica problemele existente și căile de soluționare a acestora.

Sub aspectul transparenței noi ne străduim întotdeauna să prezentăm informația despre activitatea noastră. Pe paginile noastre se găsesc multe informații care sunt permanent înnoite. Acolo găsim informația și despre activitatea instanței, despre rezultatele obținute în anumite perioade. Acolo găsim și formularele cererilor de chemare în judecată, adică modele de chemare în judecată pentru cetățeni. 

Acest video a fost realizat grație suportului poporului american prin intermediul Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID). Conținutul acestui articol este responsabilitatea Ziarului de Gardă și nu reflectă neapărat opinia USAID sau a Guvernului Statelor Unite ale Americii.