Principală  —  IMPORTANTE   —   VIDEO/ Lipsa apei potabile și…

VIDEO Lipsa apei potabile și a drumurilor bune. Ce probleme ar trebui rezolvate în localitățile raionului Șoldănești de noile administrații publice locale?

După alegerile locale, ZdG a întrebat oamenii din raionul Șoldănești despre ce așteptări au de la primarul ales la ei în localitate. Oamenii au vorbit despre problemele localităților în care trăiesc care necesită a fi rezolvate de administrațiile autorităților publice locale.

„Să mai facă câte o adunare în sat, că de când a fost primar, n-am văzut nicio adunare să facă, să spună ce-a făcut timp de un an de zile, ce lumea vrea, să discute. Nu-i așa mare populație. Este o lipsă de comunicare. Trebuie să te duci la primărie ca fiecare să pună o întrebare. Asta e o întrebare la tot satul, nu numai la o persoană și apar întrebări atunci când faci adunări, dar așa ce? El din mașină nu se coboară”, spune o locuitoare a satului Climăuți.

„Problema e doar cu drumurile. Avem nevoie să repare drumurile și să fie lumină, anume pe Constantin Stamate 14, că sunt foarte mulți copii care se deplasează la școală și în permanență când îi glod, murdărie, când pleacă cu încălțămintea murdară la școală”, susține o locuitoare a orașului Șoldănești.

„Ceea ce ne frământă pe noi, pe strada noastră, prioritate dăm apei, lipsei de apă. Nu este rețeaua. Adică promisiuni permanent au fost, dar nimic rezultat. Ne alimentăm de la fântână, dar fântâna e foarte puțină și permanent pompa se strică și apa este tulbure”, spune o locuitoare a orașului Șoldănești