Principală  —  IMPORTANTE   —   VIDEO/ „Bandiții nu au ce…

VIDEO „Bandiții nu au ce căuta în politicul din R. Moldova, mai cu seamă, în procesele electorale”. Despre interdicțiile de a candida, votate pe ultima sută de metri înaintea alegerilor locale generale, cu Igor Grosu, președintele Parlamentului, la Podcast ZdCe

Președintele Parlamentului și liderul Partidului Acțiune și Solidaritate, Igor Grosu, explică de ce Legislativul a votat pentru a le interzice unor reprezentanți ai fostului Partid Șor, declarat neconstituțional, să candideze la alegerile locale generale din 5 noiembrie 2023. Invitat la Podcast ZdCe, Igor Grosu a mai vorbit despre candidații PAS care au fost anterior membri ai altor partide și cum se împacă asta cu promovarea valorilor europene.

De asemenea, el s-a referit la șansele R. Moldova de a începe negocierile de aderare la UE și la piedicile care apar în calea reformării justiției. A trebuit sau nu să fie demis Rosian Vasiloi din fruntea Poliției de Frontieră, după atacul de la Aeroport? Răspunde tot președintele Parlamentului Igor Grosu, la Podcast ZdCe.