Cum ar fi dacă copiii și-ar alege părinții?

Cum ar fi dacă copiii și-ar alege părinții? Vă lăsăm să descoperiți în acest film care este o campanie finlandeză ce vrea să atragă atenția asupra problemei consumului de alcool al părinților. Se pare că în Finlanda, conform Fragile Childhood, un copil din patru suferă anumite traume din cauza consumului de alcool al părinților, iar adolescenții între 12 și 18 ani spun că părinții lor sunt mai agreabili atunci când nu consumă alcool.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *