Principală  —  Ştiri   —   VIDEO/ Tancurile rusești trag într-o…

VIDEO Tancurile rusești trag într-o casă din Mariupol. Mărturisirile unei locatare: „Cine ne întoarce copiii?”

Tancurile rusești trag într-o casă din Mariupol. Orașul este într-o catastrofă umanitară, trupele rusești blochează livrarea de alimente și medicamente, transmite hromadske.

Autoritățile din Mariupol au anunțat despre moartea a 2187 de persoane, în urma atacurilor rusești. Au avut loc cel puțin 22 de raiduri aeriene asupra orașului în ultimele 24 de ore, potrivit consiliului orășenesc local.

Pe tot parcursul războiului, asupra orașului au fost aruncate aproximativ 100 de bombe, potrivit autorităților.

LIVE TEXT/ A 18-a zi de război în Ucraina. O nouă solicitare la NATO de a „închide” cerul. Proteste anti-război în Rusia

A optsprezecea zi de război în Ucraina a început cu informația că în Lviv, oraș aflat la granița Ucrainei cu Polonia, au fost auzite împușcături, pentru prima dată de la începutul luptelor. În noaptea dinspre 12 spre 13 martie, rușii au continuat să bombardeze mai multe orașe ucrainene.

Între timp, cea mai mare parte a forțelor terestre rusești se află în prezent la aproximativ 25 de kilometri de centrul capitalei ucrainene, a anunțat sâmbătă Ministerul britanic al Apărării, aceasta fiind cea mai recentă evaluare a serviciilor de informații.