(VIDEO): Sponsorul electoral al preşedintelui Dodon a adus agheasmă la Marşul Diversităţii

Astăzi, cle­ri­cal Ghen­a­die Vălu­ţă a venit la Marşul Duver­si­tă­ţii ca să mani­fes­te împo­tri­va comu­ni­tă­ţii LGBT şi să stro­peas­că cu agheas­mă stră­zi­le Chi­şi­nă­u­lui, susţinând că ar tra­ta o”viroză”.

Vălu­ţă s-a ară­tat nemulţu­mit de ZdG pen­tru arti­co­le­le scri­se ante­ri­or. Amin­tim că în Cam­pa­nia elec­to­ra­lă pre­zi­denţi­a­lă din  2016, cle­ri­cul Ghen­a­die Vălu­ţă a donat 49,8 mii de lei pen­tru Igor Dodon, iar pe reţe­le­le de soci­a­li­za­re s-a impli­cat activ în pro­mo­va­rea aces­tu­ia şi în deni­gra­rea con­tra­can­di­da­tei sale, Maia San­du.

 

De ase­me­nea, per­soa­ne­le reli­gi­oa­se care au mani­fes­tat cu icoa­ne au pur­tat lozinci de ură împo­tri­va per­soa­ne­lor LGBT şi con­si­de­ră că aces­tea nu ar tre­bui să ajun­gă la monu­men­tal lui Şte­fan cel Mare.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

  1. Traian

    Fereas­ca Dum­ne­zeu! Multi nebuni il sus­tin pe Dodon. De fapt, cam toti sunt dupa chi­pul si ase­ma­na­rea lui. Atunci sa nu ne mai miram ca tara mer­ge in direc­tia opu­sa. Mai bine ar face Dodon o baie in agheas­ma, poa­te ies dra­cii din el.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *