(VIDEO): Sponsorul electoral al preşedintelui Dodon a adus agheasmă la Marşul Diversităţii

Astăzi, clerical Ghenadie Văluţă a venit la Marşul Duversităţii ca să manifeste împotriva comunităţii LGBT şi să stropească cu agheasmă străzile Chişinăului, susţinând că ar trata o”viroză”.

Văluţă s-a arătat nemulţumit de ZdG pentru articolele scrise anterior. Amintim că în Campania electorală prezidenţială din  2016, clericul Ghenadie Văluţă a donat 49,8 mii de lei pentru Igor Dodon, iar pe reţelele de socializare s-a implicat activ în promovarea acestuia şi în denigrarea contracandidatei sale, Maia Sandu.

 

De asemenea, persoanele religioase care au manifestat cu icoane au purtat lozinci de ură împotriva persoanelor LGBT şi consideră că acestea nu ar trebui să ajungă la monumental lui Ştefan cel Mare.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

  1. Traian

    Fereasca Dumnezeu! Multi nebuni il sustin pe Dodon. De fapt, cam toti sunt dupa chipul si asemanarea lui. Atunci sa nu ne mai miram ca tara merge in directia opusa. Mai bine ar face Dodon o baie in agheasma, poate ies dracii din el.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *