VIDEO/ Mercedesul cu geamuri umbrite al lui Țuțu, „imun” în fața poliției. Cum a fost surprins automobilul

Mașina fostului deputat Constantin Țuțu circulă fără impedimente cu geamurile portierelor din față umbrite chiar în fața agenților de patrulare. Automobilul a fost surprins la întrunirea tineretului democrat, care a avut loc pe 2 iunie la complexul etno-cultural Vatra.

Automobilul de model Mercedes, cu numere de înmatriculare personalizate KTC9, avea geamurile portierelor din față umbrite, acest lucru nu a constituit însă motiv de a fi stopat de agenții de patrulare care supravegheau zona.

Contactat, Constantin Țuțu a declarat că astăzi a scos pelicula fumurie de la geamurile portierelor, după ce ieri ar fi fost amendat de poliție.

Nu este pentru prima dată când mașina democratului este surprinsă cu geamurile umbrite. În 2017, Constantin Țuțu a fost amendat pentru exploatarea vehiculelor cu parbrizul sau cu geamurile portierelor din față umbrite.

Întrebat de ce a instalat din nou pelicule fumurii, Constantin Țuțu a declarat că nu le-ar fi instalat el, dar șoferul său.

Potrivit Codului Contravențional, „exploatarea vehiculelor cu parbrizul sau cu suprafețele de geam ale portierelor din față umbrite ori pe care sînt amplasate diferite obiecte, care diminuează cîmpul vizual al conducătorului, contrar prevederilor Regulamentului circulației rutiere, se sancționează cu amendă de la 12 la 24 de unități convenționale cu aplicarea a 3 puncte de penalizare”.

Cu câteva zile înainte de manifestațiile în masă anunțate între 5-9 iunie, PDM a organizat o întrunire cu tineretul democrat la complexul etno-cultural Vatra.

Evenimentul, la care organizatorii susțin că au participat șapte mii de persoane, a fost supravegheat de poliție, inclusiv de șeful Inspectoratului Național de Patrulare, iar accesul presei la eveniment a fost interzis de reprezentanții Serviciului Protecție și Pază de Stat.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *