O stradă din Chișinău va fi închisă timp de o lună

Începând de luni, 11 decembrie, ora 13:00, strada 31 august 1989 va fi închisă în perimetrul str. Mitropolit Gavriil Bănulescu-Bodoni – str. Aleksandr Pușkin, cu scopul de a finisa toate lucrările necesare pentru amenajarea Târgului de Crăciun.

Timp de o lună, până pe 15 ianuarie 2018, tronsonul va deveni pietonal, în timp ce transportul public care circula în zonă va avea un alt itinerar, iar traficul rutier va fi redirecționat pe străzile paralele.

„Pentru a evita ambuteiajele, șoferii sunt îndemnați să respecte indicatoarele rutiere temporar amplasate în zonă, iar locuitorii capitalei sunt îndemnați să-și planifice din timp ieșirile”, recomandă autoritățile.

Târgul de Crăciun în stil european este organizat de Guvernul R. Moldova.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *