Principală  —  Ştiri  —  Social   —   Probleme mari pentru Google. Servicii…

Probleme mari pentru Google. Servicii ca YouTube, Gmail și Maps au fost la pământ

Unele dintre cele mai importante aplicații și servicii din întreaga lume, cum ar fi Google, Gmail și YouTube, au picat luni, 14 decembrie, informează Playtech.ro.

Potrivit sursei citate, din harta raportărilor în timp real de pe Down Detector, cea mai afectată regiune este Europa de Vest cu Franța, Olanda, Belgia, dar și Marea Britanie. Totodată, probleme cu accesarea acestora au fost și în Republica Moldova.

La ora publicării acestui articol, erau probleme și cu Meet, Photos, Calendar și parțial cu Drive. Drive nu încarcă fișierele, dar încarcă interfața. Toate celelalte servicii cu probleme nu încarcă nimic. Totodată, Gmail are probleme majore.

Deși Google are o platformă pe care ar trebui să arate ce servicii au probleme, după zeci de minute de probleme cu toate marile sale platforme, compania nu a făcut niciun anunț public.

Ulterior, la ora 14.20, Google a actualizat platforma sa în care menționează problemele, iar câteva minute mai târziu, aplicațiile și-au revenit și funcționează în regim normal.