Principală  —  Ştiri  —  Social   —   FOTO/ Un troleibuz a intrat…

FOTO Un troleibuz a intrat în mulțime, după ce a fost lovit de un Porsche, la Buiucani: cel puțin – 20 de victime

Un grav accident s-a produs cu puțin timp în urmă pe strada Alba Iulia din capitală. Un troleibuz cu pasageri a intrat în mulțime, după ce a fost lovit violent de o masină de model Porsche. O persoană, pasager în Porsche, s-a stins pe loc, iar 18 persoane, pasageri în troleibuz, au fost transportate și spitalizate la Institutul de Medicină Urgentă.

Impactul s-a produs la intersecția străzilor Alba Iulia și Onisifor Ghibu.

Potrivit informațiilor furnizate de responsabilii de la Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, troleibuzul plin cu pasageri a dat peste oamenii de pe trotuar, după ce a fost lovit puternic de automobil.

Un barbat, pasager în Porsche s-a stins, iar 18 oameni, care se aflau în troleibuzul care circula pe linia 21, au fost transportați de urgență la spital. Și șoferița care conducea automobilul a fost transportată la spital, starea ei fiind extrem de gravă.

La fața locului au intervenit cel puțin trei echipaje de salvatori și mai multe ambulanțe.

Din cauza accidentului, în zonă s-au format ambuteiaje, iar troleibuzele, deocamdată, stau blocate în coloană.

Comunicatul emis de IGSU:

„Salvatorii au intervenit de urgenţă pe 30 septembrie în urma unui accident grav de circulaţie care s-a produs la intersecţia străzilor Alba Iulia-Onisifor Ghibu din capitală cu implicare unui troleibuz de pe ruta 21 şi a unui autovehicul de model Porsche Cayenne.

Conform primelor informaţii apelul la serviciul 112 a fost înregistrat la ora 14.08 de minute. Potrivit, IGSU automobilul de marca Porsche Cayenne s-a tamponat întru-un troleibuz în timpul deplasării. La faţa locului au intervenit 3 echipaje de salvatori din cadrul IGSU care au efectuat lucrări de deblocare a persoanelor implicate în accident rutier din autoturismul, dar şi troleibuzul avariat.

Mai mult, salvatorii au asigurat securitatea antiincendiară şi au efectuat lucrări de spălarea carosabilului. Potrivit datelor preliminare, în urma accidentului 18 persoane, inclusiv şi o minoră de 13 ani au suferit diverse traumatisme fiind preluate în mod de urgenţă la spital pentru investigaţii şi îngrijiri medicale.

Pasagerul din automobilul Porsche Cayenne, un bărbat a decedat, iar conducătorul auto, o femeie se află în stare gravă. Circumstanţele şi cauza accidentului urmează a fi stabilite”.

Sursă poze:  ГБМ Город без маршруток