FOTO: Satul în care s-au jucat 17 nunți odată, toate de aur și ametist

Astăzi în satul Puhoi, raionul Ialoveni, au fost sărbătorite 17 cupluri de localnici, care trăiec împreună câte jumătate de secol și mai mult. Primăria din localitate a inaugurat, cu ocazia acestei ceremonii, o sală de petreceri pentru locuitorii satului Puhoi.

17 miri și mirese, septuagenari și octogenari, s-au adunat astăzi în centrul satului Puhoi, împreună cu zeci de copii, nepoți și chiar strănepoți, ca să sărbătorească câte un semicentenar de conviețuire sau chiar mai mult.

Primarul satului Puhoi, Petre Frunze, a declarat că tot astăzi, prin această ceremonie, a inaugurat o sală de petreceri construită în comunitate „pentru a oferi servicii gratuite persoanelor în etate” din localitate.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *