(Foto-Reportaj) Cum a sărbătorit Diaspora Învierea lui Hristos

Pe data de 16 aprilie, creștinii au sărbătorit Învierea lui Hristos – una dintre cele mai importante sărbători creștine din an.

Moldovenii din lumea întreagă au vopsit ouă, au făcut cozonaci ori s-au delectat cu bucatele trimise de cei de acasă. Vă prezentăm un mic foto-reportaj cu fotografiile făcute de Diasporă în timpul Sărbătorilor de Paști și cu un dor profund pentru cei dragi, rămași în R. Moldova.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *