FOTO/ O placă de beton de pe str. Grenoble s-a prăbușit

O placă de beton de pe str. Grenoble din Chișinău s-a prăbușit, iar circulația a fost închisă, anunță Pretura sect. Centru din Chișinău. La fața locului s-au deplasat reprezentanţii Direcţiei Generale Transport public şi Căi de Comunicaţii, reprezentanţi de la Regia „Exdrupo”, dar și pretorul Pavel Rusu pentru a evalua situaţia şi a întreprinde măsurile de siguranţă, anunță pretura.

„În legătură cu prăbuşirea unei plăci de beton pe str. Grenoble, nr. 149 “A”, porţiunea de drum str. Arh. Ion Casian-Suruceanu cu str. Grenoble nr. 149 “A” este închisă. La faţa locului s-au deplasat pretorul sectorului Centru, Pavel Rusu, reprezentanţii Direcţiei Generale Transport public şi Căi de Comunicaţii, precum şi reprezentanţi de la Regia „Exdrupo” pentru a evalua situaţia şi a întreprinde măsurile de siguranţă. În cel mai scurt timp S.A. „Termoelectrica” va efectua lucrări de reparaţii a porţiunii menţionate”, se spune într-un comunicat al Preturii sect. Centru, însoți de mai multe fotografii de la fața locului.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *