Principală  —  IMPORTANTE   —   FOTO/ „Maraton” de vaccinare și…

FOTO „Maraton” de vaccinare și la nordul țării. Peste 500 de oamenii s-au imunizat anti-COVID, la mai multe puncte mobile amenajate la Briceni: sunt disponibile toate tipurile de vaccin

După Căușeni, acțiuni de vaccinare împotriva noului coronavirus sunt desfășurate și la nordul R. Moldova. Sâmbătă, în câteva localități au fost amenajate mai multe puncte mobile, unde, până acum peste 500 de cetățeni au fost imunizați anti-COVID.

Reprezentanții din cadrul ministerului Sănătății anunță că în cadrul procesului de imunizare la punctele mobile sunt disponibile șase tipuri de vaccin, mai exact toate tipurile de vaccin deținute de R. Moldova.

„Mai multe echipe mobile au fost organizate în localitățile Lipcani, Criva, Şirăuți, Drepcăuți, Pererita, Hlina, Slobozia-Şirăuți. Până la această oră, peste 500 de persoane au fost vaccinate şi alți sute de oameni au fost informați despre beneficiile vaccinării. (…) Vaccinuri disponibile: Pfizer, AstraZeneca, Sinovac, Sinopharm, Johnson & Johnson, Sputnik-V. Vaccinarea e singura soluție pentru a opri pandemia!”, anunță reprezentanții MSMPS.

Tot sâmbătă, un maraton al vaccinării are loc la Căușeni. Până la amiază, aproape 300 de persoane s-au vaccinat împotriva COVID-19 în cadrul evenimentului.

Potrivit autorităților din Sănătate, oamenii au ales să se protejeze de virus şi să vină cu un aport pentru stoparea pandemiei. Cele patru puncte de vaccinare vor activa până la ora 17:00. Locație: Centrul de Tineret şi Sport, or. Căuşeni. Vaccinuri disponibile: Pfizer, AstraZeneca, Sinovac, Sinopharm, Johnson & Johnson.