(FOTO) Demonstrații și străzi blocate de Ziua Recrutului

Astăzi este Ziua Recrutului, de aceea, în centrul capitalei, dis-de-dimineață, răsună muzica din surdină, au loc exerciții demonstrative de luptă corp la corp, sunt prezentate arme şi maşini blindate.

Toate acestea sunt pentru a convinge tineri să devină soldaţi. Astfel de evenimente sunt organizate cel puțin o dată în an, în toate raioanele țării, pentru a informa recruții despre serviciul militar.

În acest sens, o porțiune a bulevardului Ștefan cel Mare a fost închisă, astfel, s-au format ambuteiaje.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *