(foto) Bradul de Crăciun a fost instalat în PMAN, supravegheat de Silvia Radu și șeful INP

Supreavegheat de polițiști și șeful Inspectoratului Național de Patrulare, Livii Baziuc, bradul tăiat din curtea unei grădinițe din sectorul Botanica al capitalei, a fost transportat în Piața Marii Adunări Naționale (PMAN). A monitorizat procesul de instalare a bradului de primara interimară a capitalei, Silvia Radu, cea care a acuzat mai devreme liberalii de faptul că ar fi dat ordine ca pomul adus din Ucraina să fie ridicat în PMAN chiar dacă a ajuns la Chișinău aproape fără crengi.

Noul brad, pe care Silvia Radu a declarat că-l achiziționează din banii proprii, costă zece mii de lei. Acesta a fost identificat de urgență în dimineața zilei de 2 decembrie, după ce pomul de 30 de metri în înlălțime, cumpărat cu 15 mii de lei din Ucraina, a ajuns în Chișinău aproape fără crengi.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *