Principală  —  IMPORTANTE   —   Fosta ministră a Sănătății s-a…

Fosta ministră a Sănătății s-a ales cu o funcție nouă. Viorica Dumbrăveanu este noua consilieră a Zinaidei Greceanîi

Fosta ministră a Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Viorica Dumbrăveanu, s-a ales cu o funcție nouă. Aceasta este noua consilieră în cabinetul președintei Parlamentului, Zinainda Greceanîi. Informația pentru ZdG a fost confirmată de către secretariatul Parlamentului.

Nu se cunoaște deocamdată de câte zile Viorica Dumbrăveanu se află în această funcție. Totodată, acest lucru este confirmat și de site-ul Parlamentului. Printre numele consilierilor lui Grecianîi a apărut și numele Vioricăi Dumbrăveanu.

Guvernul condus de Ion Chicu și-a dat demisia. Anunțul a fost făcut de către prim-ministrul R. Moldova miercuri, 23 decembrie. Premierul spune că a luat decizia după ce s-a consultat cu președintele Igor Dodon și președinta Parlamentului, Zinaida Greceanîi.

La 24 decembrie 2020, Ion Chicu a anunțat că de la 1 ianuarie 2021 în demisie pleacă și ministra Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Viorica Dumbrăveanu, ministrul Finanțelor Serghei Pușcuța, dar și ministrul Economiei și Infrastructurii Anatol Usatîi, iar restul șefilor ministerelor vor continua activitatea mai departe.