„Dosarul ambulanțelor”: Directorul CNAMUP, reținut pentru 72 de ore

Directorul Centrului Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească (CNAMUP), Boris Golovin, a fost reţinut pentru 72 de ore în „Dosarul ambulanţelor”.

Purtătorul de cuvânt al Procuraturii Generale, Emil Gaitur, a precizat pentru ZdG că acesta a fost reținut „în rezultatul percheziției domiciliului”.

Potrivit lui Gaitur, directorul CNAMUP este bănuit de „instigarea la abuz de serviciu săvârșit în interesul altor persoane și soldat cu urmări grave”.

La 11 octombrie, Centrul Național Anticorupție (CNA) anunța printr-un comunicat de presă despre reținerea directorului adjunct al CNAMUP, alte persoane fiind escortate pentru audieri.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *