Cum va fi vremea săptămâna viitoare

Săptămâna viitoare vremea revine cu temperaturi normale pentru aceasta perioadă. Serviciul Hidrometeorologic de Stat prognozează ploi pentru început de săptămână, dar și temperaturi care vor ajunge în jurul valorei de 30 de grade. 

Luni și marți va ploua pe întreg teritoriul țării, iar cel mai cald va fi în zona de sud, 35 grade Celsius. De miercuri, ploile se vor opri, iar cel mai cald va fi miercuri și joi, când sunt prognozate temperaturi de maximum 35 de grade. Vineri și sâmbătă vom avea temperaturi maxime de 32 de grade.

Astăzi, duminică, este ultima zi, conform prognozelor sinopticienilor, cand va fi valabil Codul portocaliu de caniculă, fiind așteptate temperaturi de 39 de grade în unele regiuni ale țării.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *