Principală  —  Ştiri  —  Social   —   Cum reacționează finul lui Plahotniuc…

Cum reacționează finul lui Plahotniuc la acuzația că ar sta în spatele schemei de contrabandă cu anabolizante

Foto: Facebook/Dorin Damir

Finul de cununie al liderului democraților, Dorin Damir, neagă că ar sta în spatele unei scheme de contrabandă cu anabolizante, așa cum a declarat anterior fostul șef al companiei de stat MoldAtsa, Sorin Stati.

„Cu privire la aberațiile nefondate aruncate de către cetățeanul Sorin Stati, nu pot răspunde și coerent, și pe înțelesul dumnealui în același timp. Cu toții avem un grad de înțelegere diferit. Dacă aduci acuzații atât de grave, învinuiri, mai ales publice, trebuie și să-ți poți demonstra declarațiile cu probe, rezultate ale anchetelor, în caz contrar, orice cuvânt debitat, nu e cu nimic mai valoros decât un strigăt în neant (cum zicea Eminescu: E ușor a scrie versuri/Când nimic nu ai a spune,/Înșirând cuvinte goale/Ce din coadă au să sune). Într-un final, pentru cei care totuși vor continua să-mi denigreze imaginea, pot spune ferm, că nu am fost, nu sunt și nici nu voi fi implicat în scheme de contrabandă, ori alte activități care nu se aliniază cu legea. Singurul meu scop și ocupație din ultimii 14 ani, a fost promovarea sportului, modului sănătos de viață și imaginea Republicii Moldova, dar voi …. continuați luptele voastre politice”, se menționează în mesajul lui Dorin Damir.

Sorin Stati, fost director al companiei de stat MoldAtsa, a făcut mai multe dezvăluire despre cum funcționează schemele de contrabandă cu țigări, anabolizante, alcool etilic și chihlimbar în R. Moldova. Acesta susține că în spatele schemelor de contrabandă s-ar afla fostul șef adjunct al IGP, Gheorghe Cavcaliuc, fostul deputat Constantin Țuțu, finul de cununie al lui Vlad Plahotniuc, Dorin Damir, dar și deputatul Constantin Botnari.

Foto: Facebook/Dorin Damir