Principală  —  Ştiri  —  Social   —   Comunicatul emis de Ministerul Sănătății,…

Comunicatul emis de Ministerul Sănătății, după accidentul de pe șoseaua Chișinău- Hâncești

Responsabilii de la Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale au emis un comunicat prin care anunță starea persoanelor care au avut de suferit în urma accidentului care s-a produs, astăzi, 4 octombrie, pe șoseaua Chișinău – Hâncești,

Comunicatul emis de instituție:

„Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale vă informează că la data de 04.10.2019, în jurul orei 11, în apropierea localității Fundul-Galbenei, raionul Hîncești a avut loc un grav accident cu implicarea unui microbuz de rută și unui autoturism.
În urma impactului, au fost spitalizate 21 persoane, dintre care 3 copii. Unul din copii este în stare extrem de gravă.

Din cei trei copii internați, unul este în stare gravă și alți doi în stare gravă medie și respectiv extrem de gravă.
Din 18 maturi internați – 3 pacienți sunt în stare gravă, iar 15 sunt în stare stabilă.

La fața locului, s-au deplasat 4 echipe AMUP din Hîncești și 2 echipe din Ialoveni. Totodată, este implicată și echipa AVIASAN, care împreună cu un neurochirurg și reanimatolog s-au deplasat la Spitalul Raional Hîncești, unde sunt internați pacienții”.

Accidentul s-a produs la amiază, pe șoseaua Chișinău – Hâncești, în apropiere de localitatea Fundul-Galbenei. Un microbuz de linie s-a ciocnit violent cu un automobil. 21 de persoane au fost transportate de urgență la spital. Cinci oameni, printre care și un copil se află în stare extrem de gravă.