Citiți acum în ZdG

În ediția din 11 octombrie a Ziarului de Gardă aflați detalii despre noii proprietari ai companiei „AirMoldova”: cine sunt, ce afaceri gestionează și ce relații au. În același ziar aflați mărturiile locatarilor din blocul din sect. Râșcani al capitalei despre explozia din 6 octombrie.

Joi, citiți despre Ziua Vinului în contextul embargoului impus de Federația Rusă și premiile obținute în Europa de producătorii autohtoni. Joi citiți și despre referendumul din România între îndemnuri la boicotare și mesaje aprige de susținere a redefinirii noțiunii de familie.

Într-un interviu cu Sergiu Șandru, preşedintele Societăţii de Anesteziologie şi Reanimatologie, aflați care sunt cele mai acute probleme din spitalele R. Moldova la capitolul dotarea cu echipamente medicale, de ce sunt tot mai puțini medici care acceptă să lucreze pe ambulanțe și de ce nu sunt investigate la modul serios cazurile de malpraxis.

Politic: Eforturile de asociere la UE: Deputații europeni laudă Georgia și critică R. Moldova

Actual: Igor Dodon nu citește legile pe care le promulgă?

Dosar: Cine sunt și ce ascund noii acționari ai AirMoldova

Exclusiv: Interviu cu Sergiu Șandru, preşedintele Societăţii de Anesteziologie şi Reanimatologie, șef de catedră, conferențiar universitar: „E dificil să anunți cazurile de deces care, de altfel, sunt destul de frecvente în terapia intensivă”
Reporter Special: Mărturii de după explozie: „A zguduit bucătăria ca la un cutremur”

Realitatea: „Minunea” făcătoare de icoane

Diaspora: Revenită în Patrie (1)

Diaspora: Scrisoare profesorilor mei

La Marginea Europei: Ziua Națională a Vinului… din suflet

La Marginea Europei: „Referendumul familiei” – soldat cu eșec în România

Editoriale

Alina Radu: Disonanța asurzitoare dintre Moldova și UE

Pe site-ul www.zdg.md, nu apar toate articolele din ediția tipărită. Pentru a citi primul informațiile din Ziarul de Gardă, vă puteți abona la ediția pdf a ziarului, sau la cea tipărită, online, accesând link-ul zdg.abonare.md.

 

Foto antet: facebook.com/airmoldova

Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *