Citiţi JOI în ZdG

În ediția din 15 martie a Ziarului de Gardă, pe care o găsiți în toate punctele de distribuție a presei, aflați cine este deputatul care oferă, în scopuri politice, din numele său și al partidului pe care-l reprezină, ajutoare umanitare primite de o fundație de caritate din R. Moldova de la o altă fundație din străinătate. Tot în numărul de joi al ZdG, aflați de ce sunt demiși procurorii, dar și cum statul și interesele economice distrug un sport olimpic. 

Cum este înțeleasă egalitatea de gen de autoritățile de la noi și ce promisiuni sunt făcute în acest domeniu,  ce ulei vegetal este folosit în majoritatea produselor de panificație și de patiserie produse în R. Moldova și cât de periculos poate fi acesta pentru sănătatea noastră, sunt alte întrebări la care puteți găsi răspuns în ediția tipărită de joi. Tot atunci îl descoperiți pe ex-ambasadorul Iurie Reniță într-un interviu exclusiv pentru ZdG.

Actual: De ce sunt demiși procurorii
Politic: Decret semnat. Cererea de demisie a ministrului Justiției a fost acceptată
Dosar: Caritate democrată cu ajutoare umanitare. De la copiii din Olanda – la un deputat milionar
Exclusiv: Interviu cu Iurie Reniță, ex-ambasador în România, Belgia și la NATO: Deschis și „fără diplomație” despre politica externă a R. Moldova
Reporter Special: (In)Egalitatea de gen în funcții de conducere: date statistice și rapoarte internaționale
Diaspora: „Legenda Mărțișorului” și umorul lui Ion Creangă la Paris
De ce am plecat de acasă? De ce (nu) voi mai reveni?
Un cuplu din R. Moldova și-a deschis un restaurant în SUA
Viața Redacției: Apa din Fântâna Albă are gustul Unirii
Trăind de Gardă: Se „caută” un nou director la Azilul republican din Chișinău
Zona Publică: Jurnalismul de investigație: sesizări vs ignoranța instituțiilor publice (II)
Realitatea: Uleiul de palmier – „camuflat” în produsele de panificație și de patiserie
La Marginea Europei: Problemele din sănătate, actuale doar după ce medicii sunt bătuți
Sport: Tirul și arcul – un sport distrus de interese economice și de nepăsarea autorităților
Circ în Tramvai: Omul invizibil – candidatul democrat la Primărie

Editoriale
Aneta Grosu: Partidul Democrat și-a mai comandat un sondaj
Alina Radu: Arena furturilor politice
Petru Grozavu: Izmail, mai departe departe decât Moscova?

Pe site, articolele vor apărea succesiv, în zilele următoare, după apariția ziarului în chioșcuri. Totodată, pe site nu apar toate articolele din ediția tipărită.Pentru a citi primul informațiile din Ziarul de Gardă, vă puteți abona la ediția pdf a ziarului, sau la cea tipărită, online, accesând link-ul zdg.abonare.md


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *