Citiți joi în ZdG

În ediția din 22 februarie a Ziarului de Gardă găsiți detalii din culisele reparației Președinției R. Moldova, faceți cunoștință cu omul lui Igor Dodon în Consiliul Superior al Procurorilor și aflați cum autorităție R. Moldova au ratat investiții de milioane de lei în reparația drumurilor din cauza fraudelor.

Joi aflați cum sunt calculate pensiile judecătorilor și de ce acestea sunt de zece ori mai mari în comparație cu ale altor cetățeni.

Actual:  Conducătorii „Trans-Oil Group” îi consiliază pe președintele Dodon și pe premierul Filip

Politic:  Transparency International Moldova: Tentativele guvernanților de a compromite procesele de prevenire și combatere a corupției s-au întețit

Dosar:   Donație de milioane de euro pentru reparația clădirii Președinției

Dosar:  Drumul lui Pulbere spre funcția de membru al CSP

Exclusiv: Interviu cu profesorul Teo-Teodor Marșalcovschi: „Guvernarea întotdeauna a fost și, probabil, va fi mizerabilă, pentru că populația noastră nu poate alege”

Zona publică:  „Monedele virtuale” – riscuri și alternative

Diaspora:  „Diaspora Socială” a lansat o campanie pentru femeile cu necesități speciale

Diaspora:  De ce nu mai vreau să lucrez la bancă

Diaspora:  De ce am plecat de acasă? De ce (NU) voi mai reveni?

Trăind de Gardă: Fețe ale traficului de oameni: „Nicicând nu te aștepți ca asemenea lucruri să ți se întâmple ție”. Cazul Texas, SUA

Circ:  Fabrica de scos petele în campania electorală

Realitatea: Crimă subită la Telecentru

La Marginea Europei:  Drumurile Moldovei – dăruite de străini, compromise de localnici

Editoriale

Aneta Grosu:  Ce mai face ANSA

Petru Grozavu: SOS pentru Moldova

Alina Radu: Copiii cu inimi ciuruite de Constituție

Pe site-ul www.zdg.md, nu apar toate articolele din ediția tipărită. Pentru a citi primul informațiile din Ziarul de Gardă, vă puteți abona la ediția pdf a ziarului, sau la cea tipărită, online, accesând link-ul zdg.abonare.md.

Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *