Principală  —  IMPORTANTE   —   Citiţi ASTĂZI în ZdG

Citiţi ASTĂZI în ZdG

În ediția din 21 septembrie a Ziarului de Gardă delectați-vă cu o serie de articole despre oameni și pentru oameni. Află cum și-a construit o afacere prosperă și o viață scăldată în lux familia deputatului Andronachi.

Descoperiți interesele unui copil de 11 ani care a reușit să cucerească inimile mai multor melomani din țară și să cânte alături de marele compozitor Eugen Doga. Aflați care au fost principiile de selectare a celor 83 de procurori, premiați de Ziua Independenței. Citiți un interviu exclusiv cu avocatul Promo-Lex Dumitru Sliusarenco, care ne-a vorbit despre reforme, avocați și corupția din sistemul judecătoresc. Vezi cum se pregătesc minorii din penitenciarul Goian pentru viața fără sârmă ghimpată, la ce visează și ce frici îi frământă?! Gustă din dorul Diasporei și delectează-te cu un pamflet la Rubrica „Circ în Tramvai”.

Actual: Cum au fost selectați cei 83 de procurori, premiați de Ziua Independenței R. Moldova
Politic: „Rezist, lupt”
Dosar: Lux și conexiuni cu iz penal în familia deputatului Andronachi
Exclusiv: Interviu cu Dumitru Petru Sliusarenco, avocat Promo-LEX:. „Cineva nu-și poate menține puterea fără sistemul judecătoresc. Totodată, oamenii din justiție nu-și pot menține pozițiile fără cineva din legislativ sau executiv. De aceea a apărut caracatița”
Reporter Special: „Independența”, sponsorizată de „Edelweiss” și cântată de artiști ruși
Reporter Special: Minorii de la Penitenciarul de la Goian: între gratii și libertate
Diaspora: Jurnal de Emigrant. Durere în rate
Diaspora: Postsovieticul din noi
Zona Publică: Un accident rutier, trei morți și un titlu executoriu de jumătate de milion care nu se execută de 7 ani
La Țară: Idei de afaceri: Plantarea nucilor „peste tot”
Oameni: Trompetist de succes la 11 ani
Circ în Tramvai: Aparatul a stricat imaginea lui Igor Dodon

Editoriale
Aneta Grosu: CNA production

Pe site, articolele vor apărea succesiv, în zilele următoare, după apariția ziarului în chioșcuri. Totodată, pe site nu apar toate articolele din ediția tipărită.