Citiți joi în ZdG

În ediția din 24 august a Ziarului de Gardă citiți despre sanatoriile „fantomă” de pe malul Mării Negre ale Sindicatelor din Moldova. 

Tot mâine aflați de ce șeful statului se laudă că R. Moldova exportă cele mai multe fructe și legume în Federația Rusă, dar evită să recunoască faptul că cel mai mare venit în urma exporturilor de fructe și legume vine din Uniunea Europeană.

În același număr al Ziarului de Gardă citiți despre medicii care se judecă cu sistemul de sănătate, aflați care sunt argumentele studenților care au studiat la buget și ce invocă Ministerul.

La 24 august aflați cum au motivat judecătorii CSJ sentința în dosarul pe numele lui Gheorghe Popa, primul judecător reținut în flagrant cu mită și condamnat în timpul reformei.

Într-un interviu cu fondatoarea proiectului „Adoptă un Vot”, Anastasia Condruc aflați despre succesele celui de-al doilea offline al diasporei, despre relația cu guvernarea, proiectele de viitor și de ce CSJ-ul nu este instanța care pune punctul final în dosarul Diaspora.

Politic: Două reuniuni ale diasporei la Chișinău: una autofinanțată și alta „sponsorizată” de Guvern

Actual: Cum a motivat CSJ achitarea judecătorului Popa pentru provocare la comiterea infracțiunii

Dosar: Sanatoriile „fantomă” ale Sindicatelor

Exclusiv: Interviu cu Anastasia Condruc, fondatoarea proiectului „Adoptă un vot”: „Când vezi că o mână de barosani se hrănesc de pe spatele acestei țărișoare, n-ai cum să nu lupți”

Realitatea: Confesiunile religioase din R. Moldova despre avort, divorț și venituri. Martorii lui Iehova

Reporter Special: Medicii în judecată cu sistemul de sănătate

La marginea Europei:  Vindem lemn radioactiv. Cine vrea să-l cumpăre?

Zona Publică: Adevărata valoare a exporturilor de fructe și legume din R. Moldova

Oameni: Mama violonciștilor din Moldova

La țară: Sănătatea la hectar

DIASPORA

Natalia Luncaș-Ionel: „Curaj. Dor. Viitor.”

Jurnalista Ana Gherciu către Igor Dodon: „Nu confundați propaganda cu accesul la informație”

„La moartea unui migrant: Salvați-ne de popa”

„Adoptă un vot” împotriva votului mixt

EDITORIAL

Petru Grozavu: Sărbătoare mortului nenăscut

Pe site-ul www.zdg.md, nu apar toate articolele din ediția tipărită. Pentru a citi primul informațiile din Ziarul de Gardă, vă puteți abona la ediția pdf a ziarului, sau la cea tipărită, online, accesând link-ul http://www.zdg.md/pay


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *