Citiți joi în ZdG

În ediția de mâine, 5 decembrie, a Ziarului de Gardă aflați cronologia faptelor care au precedat eliberarea lui Vlad Filat și oamenii care au fost implicați în acest proces.

Mâine, citiți despre culisele blocajului din justiție și aflați de ce și cui plătește Consiliul Concurenței câte cinci milioane de lei anual pentru chiaria spațiului în care își desfășoară activitatea.

În același ziar găsiți lecția americană de justiție și citiți un interviu profesorul universitar și chirurgul Gheorghe Ghidirim, despre mita din sistem, reforme, salariul și condițiile de muncă ale medicilor.

Dosar: Cronologia faptelor și oamenii implicați în eliberarea lui Filat

Reporter special: Lecția americană de justiție

Exclusiv: Interviu cu chirurgul Gheorghe Ghidirim: „Medicul n-are dreptul să vâre mâna în buzunarul pacientului”

Actual: Consiliul Concurenței cu chirie la fostul director APP

Agricultura: Să reconstruiești o plantație ca și cum a-i reconstrui o țară

Realitatea: Justiție în blocaj

Diaspora: Școala din afară

Diaspora: Metamorfoza

EDITORIALE

Alina RADU: Evaziunea lui Dodon și reforma scurtă


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *