Principală  —  Ştiri  —  Social   —   Citiți azi, în ZdG

Citiți azi, în ZdG

În ediția de joi a Ziarului de Gardă citiți un interviu exclusiv cu Cristi Danileț, judecător și membru al Consiliului Superior al Magistraturii din România, despre problemele din sistem, dar și despre rolul oamenilor în lupta anticorupție.

La Dosar aflați despre beneficiile de care au profitat, în ultimii doi ani, angajații Întreprinderii de Stat „Moldatsa”, mulți dintre care sunt rude ale unor persoane cu funcții de decizie în stat.

De asemenea, în ediția tipărită din 19 noiembrie, aflați cine sunt politicienii care dețin cele mai importante posturi de televiziune din țară, dar și de ce majorarea tarifului la gazele naturale are la bază o hotărâre ilegală.

Tot joi aflați detalii despre ISIS, gruparea teroristă care și-a revendicat atacurile din Franța, soldate cu moartea a peste 120 de oameni.

La „Marginea Europei” vedeți cum este percepută Uniunea Europeană de către cetățenii din partea stângă a Nistrului, iar la rubrica Oameni regăsiți istoria celor „două inimi gemene” ale neamului românesc, Doina și Ion Aldea-Teodorovici.

Dosar: Dezmățul rudelor de la Moldatsaprima

Actual: Un audit și un singur dosar legat de gestionarea fondurilor externe

Politic: Pentru a opri teroarea la Paris, trebuie să facem pace în Orientul Mijlociu

Exclusiv: Interviu cu Cristi Danileț, judecător, membru al Consiliului Superior al Magistraturii, România: „Cum să aștepți anticorupție în R. Moldova, când nu ai rezolvat anticorupția în justiție?”

Reporter Special: Tarifele la gazele naturale: între majorări justificate și hotărâri ilegale

Reporter Special: Dosarele ISIS

Realitatea: Stăpânii televiziunilor

Trăind de Gardă: APEL pentru mobilizarea autorităților în abordarea prioritară a exploatării și abuzului sexual a copiilor în mediul online

La Țară: Apicultura, dulceața delicată a unei afaceri profitabile

Zona Publică: Ce este Recuzarea?

La Marginea Europei: „UE – rmn? E ireal, atât timp cât toată informația care ajunge la ei este pro-Rusia!”
Oameni: „Două inimi gemene” ale neamului românesc

Editoriale:
Aneta Grosu: Ucigașii suferinzi
Petru Grozavu: „Lovitura de guvern”: post-scriptum

Pe site, articolele vor apărea succesiv, în zilele următoare, după apariția ziarului. Totodată, pe site nu apar toate articolele din ediția tipărită.