Citiți joi în ZdG

În ediția din 6 decembrie a Ziarului de Gardă citiți despre casa de lux, banii de la nuntă, tranzacțiile și cariera unei dinastii de judecători.

La fel, aflați toate argumentele părților într-un scandal demarat după ce Ministerul Sănătății a cumpărat insulină de la o companie ucraineană care propune un preparat biosimilar al insulinei, mai ieftin în raport cu produsul original, dar încă netestat suficient.

În același număr găsiți un interviu cu Iurie Ușurelu, secretar de stat al Ministerului Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, despre gustul merelor de sub zăpadă și citiți despre controversele Parlamentului de legislatura a XX-a.

Joi, aflați care este granița dintre moarte și viață pentru Andrei Stolearenco, un tânăr din Chișinău care de opt ani trăiește cu HIV.

Politic: Amendamentul „ascuns”

Actual: Insulină cu dedicație la Ministerul Sănătății?

Dosar:  Casa de lux, banii de la nuntă, tranzacțiile și cariera unei dinastii de judecători

Exclusiv: Gustul merelor de sub zăpadă într-un interviu cu Iurie Ușurelu, secretar de stat al Ministerului Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului

Reporter Special: Controversele legislaturii a XX-a

Trăind de Gardă: La granița dintre moarte și viață

Diaspora: Portughezii adoră cafeaua, vinul și fotbalul

EDITORIALE

Petru Grozavu: Dodon la Est, Candu la Vest

Aneta Grosu: Moldova în stop cardiac

Pe site-ul www.zdg.md, nu apar toate articolele din ediția tipărită. Pentru a citi primul informațiile din Ziarul de Gardă, vă puteți abona la ediția pdf a ziarului, sau la cea tipărită, online, accesând link-ul zdg.abonare.md.

Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *