Principală  —  Ştiri  —  Social   —   Ce spune Monica Babuc despre…

Ce spune Monica Babuc despre excluderea cântăreților Cătălin Josan și Pasha Parfeni de la gala „Potcoava de aur”

Ministra Culturii, Monica Babuc, a venit cu o reacție la scandalul legat de excluderea cântăreților Cătălin Josan și Pasha Parfeni de la gala „Potcoava de aur”, organizată de Noroc Media.  Babuc a ținut să sublinieze că Ministerul Culturii  „nu are nicio tangență cu respectivul concert nici din punct de vedere artistic, nici din punct de vedere financiar și nici organizatoric”.

„Nici Ministerul Culturii, nici eu personal și nici echipa din care fac parte nu are nimic comun cu cele întâmplate la Potcoava de aur, iar învinuirile care mi se aduc sunt false și lipsite de orice temei. Mai mult, sunt sigură că  situația a fost regizată de cei care se declară luptători cu regimul, uzează de populism și minciună pentru a ieși cu orice preț în evidență”, a mai spus Babuc.

Acum câte­va zile, Cătă­lin Josan și Pasha Par­fe­ni au anun­țat că au fost exclu­și de la gala „Pot­coa­va de Aur” din acest an pe motiv că, în ulti­ma peri­oa­dă, au trans­mis în repe­ta­te rân­du­ri mesa­je anti-Plahotniuc. Pe 27 august, curent, în tim­pul con­cer­tu­lui dedi­cat Zilei Inde­pen­den­ței R. Mol­do­va, inter­pre­tul Pasha Par­fe­ni a urcat pe sce­na insta­la­tă în Pia­ța Marii Adu­nă­ri Națio­na­le pur­tând un tri­cou inscrip­țio­nat cu mesa­jul #NuPla­ha, inspi­rat dintr-o cam­pa­nie des­fă­șu­ra­tă în acea peri­oa­dă pe rețe­le­le de soci­a­li­za­re și orien­ta­tă împo­tri­va poli­ti­cia­nu­lui Vlad Pla­ho­t­niuc.

Citiți și: 

Cătălin Josan și Pasha Parfeni, excluși în acest an de la „Potcoava de Aur”. Ce spune Noroc Media

Mesajul lui Cătălin Josan pentru colegii de breaslă: „Încurajez artiștii să fie uniți împotriva acestor persecuții” 

(VIDEO) ”De-aș avea”, de Cătălin Josan. Piesa care a fost cenzurată la ”Potcoava de Aur” 

(VIDEO) Ministra Babuc a fost huiduită la Palatul Național