Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   VIDEO/ Prima declarație a candidatului…

VIDEO Prima declarație a candidatului Ion Ceban după închiderea urnelor de vot

Ion Ceban, candidatul Partidului Socialiștilor din R. Moldova (PSRM) la funcția de primar al municipiului Chișinău susține un briefing de presă după închiderea urnelor de vot. Ceban a mulțumit alegătorilor pentru pentru prezența la vot, în primul mesaj transmis.

Ion Ceban: „Mulțumesc tuturor care mi-au fost alături, echipei. Am o echipă extraordinară, oameni dedicați. Oameni profesioniști, care știu cum și ce trebuie de făcut. Vreau să mulțumesc familiei și soției mele. Vreau să mulțumesc reprezentanților mass-media, pentru că ați dus mesajul nostru în case la fiecare… Eu voi respecta alegerea oamenilor, iar în viitorul apropiat vom lucra pentru a implementa ideile. Vreau ca următorul primar și consiliu să țină cont de ce a promis în această campanie și să nu uite că noi toți suntem locuitori ai municipiului Chișinău…”.

Ion Ceban a candidat la funcția de primar al municipiului Chișinău și la alegerile locale anticipate din 2018. Atunci, în primul tur de scrutin, acesta a obținut 40,97%, devansându-l cu aproximativ 8% pe candidatul Andrei Năstase. În turul doi însă, Năstase l-a învins pe Ceban, fiind votat de 52,57% din alegători, în timp ce Ion Ceban a contabilizat 47,43%.