(video) Dodon susține că artiștii emeriți din Rusia i-au cântat gratis la concertul de Ziua Victoriei

Șeful statului, Igor Dodon, susține că nu a cheltuit niciun leu pentru concertul din seara zilei de 8 mai, organizat sub patronajul său pentru a sărbători Ziua Victoriei. Abordat de presă în timpul manifestațiilor de astăzi la Complexul Memorial „Eternitate”, acesta a declarat că artiștii ruși Oleg Gazmanov și Denis Maidanov au cântat gratis în Piața Marii Adunări Naționale (PMAN), deoarece ar fi buni prieteni ai săi. Referitor la focurile de artificii care au durat 15 minute, Igor Dodon afirmă că au fost plătite de PSRM și nu are nicio atribuție. Întrebat de ce nu a plecat și în acest an la Moscova, pentru a participa la parada de 9 mai alături de Vladimir Putin, așa cum a făcut-o anul trecut, în primul său an de mandat, șeful statului a declarat: „avem țara noastră, avem cetățenii noștri”.

Ziua Europei, susține Igor Dodon, ar fi marcată în spațiul european pe 8 mai. Iar pentru că vrea să fie în relații bune cu UE , afirmă Dodon, mâine va participa la recepția care va fi dată de ambasadorul Uniunii Europene la Chișinău.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *