VIDEO/ De ce Socialiștii se adună astăzi în PMAN?

Partidul Socialiștilor din R. Moldova organizează, astăzi, duminică, 18 noiembrie, un marș de protest pe mai multe străzi din Chișinău. Acțiunea se va încheia în Piața Marii Adunări Naționale. „Suntem majoritatea. Suntem poporul Moldovei. Împreună suntem puternici și vom reuși să ne salvăm țară”, anunță socialiștii, în anunțul privind organizarea evenimentului.

Anterior, Zinaida Greceanîi, președinta Partidului Socialiștilor din R. Moldova declara că, în cadrul mitingului de duminică, 18 noiembrie,  va fi pusă temelia viitoarei platforme electorale a formațiunii și a angajamentelor pentru următorii patru ani. Platforma și angajamentele vor fi aprobate ulterior de Consiliul Republican al formațiunii.

ZdG amintește că socialiștii și-au desemnat 46 de candidați pe circumscripțiile uninominale pentru viitoarele alegeri parlamentare care vor avea loc pe 24 februarie 2018. Recent, cel de-al 46-lea candidat al PSRM a fost înaintat pe circumscripția nr. 1 în cadrul unui miting de prostest de la Briceni. Participanții  la mitingului au votat unanim pentru candidatura președintelui Partidului Socialiștilor, Zinaida Greceanîi.

Astăzi, duminică, 18 noiembrie, în capitală vor fi blocate mai multe străzi.

 


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

  1. Lidia

    Nu era mai bine sa va duceti prin sate sa vedeti cum sta roada nerealizata si oamenii, care au muncit un an asteapta ajutorul vostru ? de facut ceva inafara de programe si excursii aveti de gind ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *