Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   VIDEO/ De ce Socialiștii se…

VIDEO De ce Socialiștii se adună astăzi în PMAN?

Partidul Socialiștilor din R. Moldova organizează, astăzi, duminică, 18 noiembrie, un marș de protest pe mai multe străzi din Chișinău. Acțiunea se va încheia în Piața Marii Adunări Naționale. „Suntem majoritatea. Suntem poporul Moldovei. Împreună suntem puternici și vom reuși să ne salvăm țară”, anunță socialiștii, în anunțul privind organizarea evenimentului.

Anterior, Zinaida Greceanîi, președinta Partidului Socialiștilor din R. Moldova declara că, în cadrul mitingului de duminică, 18 noiembrie,  va fi pusă temelia viitoarei platforme electorale a formațiunii și a angajamentelor pentru următorii patru ani. Platforma și angajamentele vor fi aprobate ulterior de Consiliul Republican al formațiunii.

ZdG amintește că socialiștii și-au desemnat 46 de candidați pe circumscripțiile uninominale pentru viitoarele alegeri parlamentare care vor avea loc pe 24 februarie 2018. Recent, cel de-al 46-lea candidat al PSRM a fost înaintat pe circumscripția nr. 1 în cadrul unui miting de prostest de la Briceni. Participanții  la mitingului au votat unanim pentru candidatura președintelui Partidului Socialiștilor, Zinaida Greceanîi.

Astăzi, duminică, 18 noiembrie, în capitală vor fi blocate mai multe străzi.