VIDEO/ Cum au luptat deputații timp de patru ani împotriva corupției

La sfârșit de mandat, i-am întrebat pe mai mulți aleși ai poporului cum au luptat timp de patru ani împotriva corupției, care era una dintre cele mai grave probleme în R. Moldova în 2014, când aceștia au acces în fotolii de deputat și continuă să fie o problemă în 2019, când își încheie activitatea Parlamentul de legislatura XX.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *