VIDEO/ Cum argumentează Alexandru Jizdan faptul că se consideră ministru de Interne

Alexandru Jizdan afirmă că se consideră, în continuare, ministru al Afacerilor Interne, bazându-se pe hotărârile Curții Constituționale, care au declarat ilegal votarea Guvernului condus de Maia Sandu.

„Da, eu sunt ministru de Interne. Am o hotărâre a Curții Constituționale, care pentru mine este organul suprem în stat. Atâta timp cât nu este o altă decizie, noi intrăm în zona de emoții. Eu nu am intrat în zona de emoții și am să respec în totalitate legea, atâta timp cât nu este o altă decizie stăm în funcțiile noastre”, declară Jizdan.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

  1. Bob

    Jizdan și incărturarii de la curtea constituțională sunt așteptați cu nerăbdare d Filat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *