VIDEO/ Ce s-a întâmplat astăzi la CEC în viziunea susținătorilor Partidului ȘOR

Sute de susținători ai Partidului „Șor” au fost aduși astăzi, 9 ianuarie, în fața Comisiei Electorale Centrale (CEC), acolo unde s-a examinat subiectul privind înregistrarea candidaților formațiunii respective drept concurenți pe circumscripția națională la alegerile parlamentare din 24 februarie 2019. Întrebați care este scopul prezenței lor în fața sediului CEC, ce urmau să decidă membrii CEC în ședință și ce știu despre sursa banilor din care Ilan Șor realizează proiectele sociale și de infrastructură, mulți dintre oamenii prezenți nu au avut răspunsuri.

 

Pe fundalul strigătelor susținătorilor partidului, șase membri ai Comisiei Electorale Centrale au votat pentru înregistrarea Partidului „Șor” în cursa electorală pentru alegerile parlamentare din 24 februarie 2019.

Lista propusă de Partidul Politic „Șor” include 51 de candidați electorali, inclusiv, președintele partidului, Ilan Șor.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

2 comentarii

  1. Lider Moldovan

    J****** ăsta hoț Ilan Șor va rămâne cel puțin prin două trăsnăi foarte mari în MEMORIA poporului moldovenesc, Prima este furtul a peste 40 MILIARDE DE LEI (2,9 MILIARDE DE DOLARI) din buzunarele moldovenilor și a doua prin “roba” asta pseudomoldovenească (?), evreiască (?), j*******(?) pe care o poartă el și “remunerații” lui!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *