Un deputat din majoritatea parlamentară îndeamnă lumea să nu meargă la concertul organizat de Dodon: „Minciuna zilei de astăzi”

Deputatul Octavian Țîcu îndeamnă oamenii să nu participe la concertul organizat astăzi, 24 august, de către socialiști, pentru a marca „75 de ani de la eliberarea Moldovei de fascism”.

„Oameni buni, stați acasă, ieșiți la natură, mergeți în vacanță și explorați peisajele țării, dedicați o zi copiilor și familiei…sunt o mulțime de-a modalități de a boicota minciuna zilei de astăzi! În două feluri putem sfida legitimizarea „mitului 24 august” – lipsa de prezență la această manifestare de militarism sovietic și debarcarea politică cât mai rapidă a PSRM”, a scris Țîcu. Acesta este deputat pe listele Blocului ACUM, care împreună cu PSRM formează o majoritate parlamentară.

Citiți și: Culisele sărbătorii privind „eliberarea de fascism”, organizate „sub patronajul președintelui R. Moldova”

Președinția a anunțat un plan amplu de evenimente pentru a „sărbători” 75 de ani de la „eliberarea Chișinăului în cadrul Operațiunii Iași-Chișinău”: depuneri de flori la Complexul Memorial „Eternitate” și Complexul Memorial „Capul de Pod Șerpeni”, inaugurarea Monumentului eroilor eliberatori ai capitalei, restaurat la inițiativa lui Igor Dodon, prezentarea filmului documentar „Operațiunea Iași-Chișinău. Istoria Moldovei”, realizat sub egida președintelui, și organizarea unui concert grandios în Piața Marii Adunări Naționale


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *