LIVE/ La Orhei, „succesorul” lui Șor a fost ales din primul tur

La Orhei, după ce au fost numărate majoritatea voturilor, Pavel Verejanu, candidatul Partidului „Șor” a câștigat detașat cursa pentru funcția de primar. Verejanu are peste 78% din voturi, fiind urmat de candidata Blocului ACUM, Tatiana Pănuță, cu 8% din voturi.

ZdG va prezenta, în timp real, rezultatele de la Orhei.

La alegerile pentru funcțiile de consilieri raionali, Partidul „Șor” are 44%, urmat de PSRM cu 11%, PDM – 10% și Blocul ACUM – 9%. Rezultatele sunt după ce au fost numărate 17 din 83 de procese verbale.

UPDATE: După prelucrarea a trei procese verbale din 15, Verejanu acumulează 78% din voturi.

UPDATE: La Orhei au fost prelucrate 6 procese verbale din 15 posibile. Pavel Verejanu are 75% din voturi și este foarte aproape de a câștiga mandatul de primar al orașului după primul tur de scrutin.

UPDATE: 9 din 15 procese verbale prelucrate. Pavel Verejanu are 78% din voturi.

UPDATE: 11 din 15 procese verbale prelucrate la Orhei. Pavel Verejanu are 78% din voturi și câștigă, oficial, funcția de primar al orașului.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *