Raionul Taraclia are un nou președinte

Consilierul Partidului Comuniștilor din Republica Moldova (PCRM) Victor Vitcov a fost ales astăzi, 15 iulie, noul președinte al raionului Taraclia.

Potrivit tuk.md, pentru Vitcov au votat 14 consilieri – șase din opt socialiști, cei șase comuniști și doi reprezentanți ai formațiunii politice „Partidul Nostru”. Fracțiunea Partidului Democrat din Moldova (PDM) s-a abținut.

„Mulțumesc, vom lucra”, s-a adresat Victor Vitcov colegilor.

Funcția de președinte al raionului Taraclia a devenit vacantă după ce, în urma scrutinului legislativ din 24 februarie, socialistul Chiril Tatarlî a fost ales deputat.

Alegerile locale generale vor avea loc la 20 octombrie.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *