Președintele neoficial al PSRM pregătește partidul pentru alegerile parlamentare

În cadrul ședinței din 16 iunie a Consiliului Republican al Partidului Socialiștilor din R. Moldova (PSRM) au fost analizate rezultatele în alegerile locale noi din capitală și mun. Bălți și a fost adoptată o hotărâre privind acțiunile pe care le va întreprinde partidul pentru alegerile parlamentare din toamna acestui an. La ședința PSRM a participat și președintele țării, Igor Dodon, cel despre care partidul scrie în comunicatul de presă emis că este liderul neoficial al PSRM.

PSRM anunță că va organiza alegeri interne în structurile teritoriale de partid pentru identificarea candidaților la funcția de deputat pe circumscripții uninominale.

Totodată, a fost luată decizia privind organizarea, până la alegerile parlamentare, a celui de-al XVI-lea Congres Extraordinar al PSRM, în cadrul căruia va fi aprobat programul politic al formațiunii.

Dodon a declarat că scrutinul parlamentar ar urma să fie unul decisiv pentru existența R. Moldova ca stat unitar și independent.

„Alegerile parlamentare din acest an vor fi cele mai importante din istoria ţării noastre, deoarece se va decide existența în continuare a R. Moldova ca stat unitar și independent. Sunt convins că Partidul Socialiștilor va depune maxim efort pentru obținerea victoriei”, a scris Igor Dodon pe pagina sa de Facebook.

Foto: facebook.com/dodon.igor1/

Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *