Oficial! Filip se retrage de la conducerea fracțiunii. Cum motivează

După ce presa a scris cu trimitere la surse din cadrul fracțiunii PDM din Parlament că Pavel Filip se retrage de la conducerea structurii, acesta a făcut anunțul pe pagina sa de Facebook.

„Uneori trebuie să știi să te retragi, să reflectezi asupra stării de lucruri de moment, ca să reușești apoi să iei decizii care ar avantaja echipa din care faci parte. Cred în continuare că Partidul Democrat are oameni buni și profesioniști, cu care putem transforma partidul într-o construcție politică autentică”, scrie deputatul.

Astăzi, 18 iulie, ZdG a scris, cu trimitere la surse din cadrul fracțiunii, că funcția lui Pavel Filip urmează a fi preluată de deputatul Dumitru Diacov, care ocupă, în prezent, funcția de vicepreședinte al fracțiunii. Astfel, în locul lui Diacov, în funcția de vicepreședinte al fracțiunii urmează a fi numit deputatul Vladimir Cebotari.

La 27 iulie democrații vor organiza congresul PDM, în cadrul căruia se va alege o nouă conducere și va fi adoptată o strategie de reformare a formațiunii. Tot atunci, ar urma să fie decis subiectul privind schimbarea sediului PDM.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *