Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   Oficial! Filip se retrage de…

Oficial! Filip se retrage de la conducerea fracțiunii. Cum motivează

Foto: privesc.eu

După ce presa a scris cu trimitere la surse din cadrul fracțiunii PDM din Parlament că Pavel Filip se retrage de la conducerea structurii, acesta a făcut anunțul pe pagina sa de Facebook.

„Uneori trebuie să știi să te retragi, să reflectezi asupra stării de lucruri de moment, ca să reușești apoi să iei decizii care ar avantaja echipa din care faci parte. Cred în continuare că Partidul Democrat are oameni buni și profesioniști, cu care putem transforma partidul într-o construcție politică autentică”, scrie deputatul.

Astăzi, 18 iulie, ZdG a scris, cu trimitere la surse din cadrul fracțiunii, că funcția lui Pavel Filip urmează a fi preluată de deputatul Dumitru Diacov, care ocupă, în prezent, funcția de vicepreședinte al fracțiunii. Astfel, în locul lui Diacov, în funcția de vicepreședinte al fracțiunii urmează a fi numit deputatul Vladimir Cebotari.

La 27 iulie democrații vor organiza congresul PDM, în cadrul căruia se va alege o nouă conducere și va fi adoptată o strategie de reformare a formațiunii. Tot atunci, ar urma să fie decis subiectul privind schimbarea sediului PDM.