Maia Sandu se întâlnește astăzi la Kiev cu Vladimir Zelenski

Prim-ministra R. Moldova se află astăzi, 11 iulie, într-o vizită de lucru în țara vecină, Ucraina, acolo unde se va întâlni cu președintele Vladimir Zelenski. Este cea de-a treia vizită oficială întreprinsă de Maia Sandu în calitate de șefă a Cabinetului de miniștri. La începutul lunii iulie, aceasta a mers la București și Bruxelles.

„Ucraina și Moldova au experiențe politice similare în regiune, mai ales în ceea ce privește lupta împotriva corupției și construirea unor state democratice și funcționale axate pe nevoile și aspirațiile cetățenilor, și au același obiectiv de integrare europeană. Tocmai de aceea, colaborarea strânsă între țările noastre va avea efecte benefice atât asupra securității în regiune, cât și asupra vieții cetățenilor din ambele țări”, a anunțat anterior Maia Sandu vizita la Kiev.

Prima sa vizită în calitate de prim-ministru, Maia Sandu a efectuat-o la București, acolo unde s-a întâlnit cu omoloaga sa Viorica Dăncilă și cu președintele țării, Klaus Iohannis.

Pe 16 iulie, Maia Sandu urmează să întreprindă o vizită în Germania, la invitația cancelarului Angela Merkel.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *